TOUCH OF INDIA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Touch of India. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:53 I love the veg biriyani and the aloo mutter masala that comes with it.
3 aug 2022 om 8:22 By far the best Indian restaurant in Eindhoven. Great food!
27 jun 2022 om 20:11 Eten was lekker maar best weinig.
31 mei 2022 om 19:01 I ordered Chicken Makhani and I must say that it tasted really really good. Highly recommended
3 apr 2022 om 11:45 Belachelijke kleine porties van smerige, over -gekruide eten. Ik heb vaker lekkerder gegeten bij andere indiase restaurants.
29 mrt 2022 om 23:27 Heel lekker eten, van genoten. Had van mij wat meer groente bij gemogen.
22 mrt 2022 om 7:47 Ordered lamb Madras but got chicken something. Called them if it is a mistake but they were like we know. They don't seem to care about their menu, they will serve whatever.
7 mrt 2022 om 21:06 heerlijk gegeten. lam, garnaal, kip,.... echt super ! precies volgens plan bezorgd Weet niet waarom andere reviews zo negatief zijn. Wij bestellen vaker !!
28 feb 2022 om 20:57 Thuisbezorgd was not delivering at all.... What a mess...
15 feb 2022 om 21:36 Meerdere maken IndiA bezocht dus weet wat ik eet. Voor 56 euro besteld. Gerechten bestonden vooral uit veel rijst, nauwelijks vlees noch groente. Prijs kwaliteit waardeloos, helaas
13 feb 2022 om 21:00 Rather slow delivery, around 75 mins Rather nice biryani Very poor saag paneer, the worst I ever had. It was basically just dry spinach with cottage cheese, it was not a curry at all...
12 feb 2022 om 21:19 Eten was goed, bezorgtijd was 2 uur!Na 1 uur gebeld, volgens restaurant was bezorger onderweg. Volgens tracking niet. Nogmaals gebeld, restaurant verbrak verbinding. Niet voor herhaling vatbaar.