TOUCH OF INDIA

TOUCH OF INDIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Touch of India. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2022 om 19:01 I ordered Chicken Makhani and I must say that it tasted really really good. Highly recommended
3 apr 2022 om 11:45 Belachelijke kleine porties van smerige, over -gekruide eten. Ik heb vaker lekkerder gegeten bij andere indiase restaurants.
29 mrt 2022 om 23:27 Heel lekker eten, van genoten. Had van mij wat meer groente bij gemogen.
22 mrt 2022 om 7:47 Ordered lamb Madras but got chicken something. Called them if it is a mistake but they were like we know. They don't seem to care about their menu, they will serve whatever.
7 mrt 2022 om 21:06 heerlijk gegeten. lam, garnaal, kip,.... echt super ! precies volgens plan bezorgd Weet niet waarom andere reviews zo negatief zijn. Wij bestellen vaker !!
28 feb 2022 om 20:57 Thuisbezorgd was not delivering at all.... What a mess...
15 feb 2022 om 21:36 Meerdere maken IndiA bezocht dus weet wat ik eet. Voor 56 euro besteld. Gerechten bestonden vooral uit veel rijst, nauwelijks vlees noch groente. Prijs kwaliteit waardeloos, helaas
13 feb 2022 om 21:00 Rather slow delivery, around 75 mins Rather nice biryani Very poor saag paneer, the worst I ever had. It was basically just dry spinach with cottage cheese, it was not a curry at all...
12 feb 2022 om 21:19 Eten was goed, bezorgtijd was 2 uur!Na 1 uur gebeld, volgens restaurant was bezorger onderweg. Volgens tracking niet. Nogmaals gebeld, restaurant verbrak verbinding. Niet voor herhaling vatbaar.
12 feb 2022 om 17:58 Het eten was lekker maar de portie was te klein voor twee personen.
29 jan 2022 om 22:57 Heel lang moeten wachten. 21.15 besteld 22.30 bezorgd. Resultaat naan was lauw tot koel en eten was ook lauw. Smaak wel goed. Jammer want ik was trouwe klant in restaurant. Dit is een slap aftreksel van mijn ervaringen daar. Niet weer bestellen.
18 jan 2022 om 10:42 Delivery was right on time!! Food was still warm despite the very cold weather. It was tasty as well and never disappoints.